Uw onderneming is gegroeid en u heeft personeel of u denkt eraan om medewerkers in dienst te nemen. U wilt zich dan niet bezighouden met alle complexe regelingen die horen bij een personeels- en salarisadministratie. Wij kunnen u dit proces geheel of gedeeltelijk uit handen nemen, waardoor u zich kunt richten op uw eigen specialiteit en kerntaken.

 

Automatisering is een belangrijk middel voor het verwerken van personeels- en salarisadministraties. Van Rooden Fiscale en administratieve dienstverlening kan u de financiële software leveren en u ondersteunen bij het werken met deze pakketten. Wij werken met een complete oplossing voor personeels- en salarisadministratie: Unit4 Personeel & Salaris (online). Bij de online versie stemmen wij een onderlinge taakverdeling met u af, waardoor de samenwerking soepel verloopt.

 

Van Rooden Fiscale en administratieve dienstverlening verzorgt de personeels- en salarisadministratie voor diverse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en grotere organisaties uit de regio Kennemerland (o.a. Haarlem, Bloemendaal, Beverwijk en Santpoort).

 

Neem voor loonadministratie via onderstaande buttons contact op met Van Rooden Fiscale en administratieve dienstverlening of bel direct naar 023 - 531 90 67 en vraag naar onze financiële adviseurs.