Voorziet u binnenkort grote veranderingen in uw onderneming? Moet u bijvoorbeeld een investering doen waarvoor u mogelijk financiering nodig heeft? Of bent u de mogelijkheden aan het verkennen voor een bedrijfsoverdracht?

 

U staat er niet alleen voor. Van Rooden Fiscale en administratieve dienstverlening is een in Haarlem gevestigd, zelfstandig kantoor voor bedrijfseconomisch advies. Van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), beoefenaars van vrije beroepen, ZZP'ers en particulieren, tot grotere organisaties.

 

Ook voor het opstellen van een oudedagsplanning en ondersteuning bij pensioenvraagstukken kunt u bij ons terecht. U kunt rekenen op een gedegen pensioenadvies waardoor u gerust verder kunt met de werkzaamheden waar u goed in bent en straks onbezorgd van uw oude dag kan genieten.

 

Van Rooden Fiscale en administratieve dienstverlening is sterk vertegenwoordigd in de regio Kennmerland en geeft bedrijfseconomische adviezen aan diverse klanten uit Haarlem, Bloemendaal, Beverwijk en Santpoort. Wij helpen u met bedrijfseconomisch advies op het gebied van rechtsvormen, bedrijfsoverdrachten, financieringen en pensioenvraagstukken.

 

Voor bedrijfseconomische adviezen en vraagstukken kunt u via onderstaande buttons contact opnemen met Van Rooden Fiscale en administratieve dienstverlening. Of bel direct naar 023 - 531 90 67 en vraag naar onze bedrijfseconomische adviseurs.